De hovenier expert uit Deurne bestaat 10 jaar. Dat kunt u het hele jaar door meevieren dankzij de verrassende acties die er steeds zullen zijn. De hovenier expert pakt extra royaal uit. Da’s mooi meegenomen! Deze maand bijvoorbeeld aandacht voor een fantastische plantengroep: orchideeën! Heel voordelig en schitterend in ieder interieur.

Ons team bestaat uit vakbekwame hoveniers met jarenlange ervaring en passie voor tuinen en richt zich op het aanleggen en onderhouden van tuinen van zowel particulieren als bedrijven. Bij de hovenier uit Deurne bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe tuin. Ons doel is voor elk formaat tuin en binnen elk budget een passend en creatief tuinontwerp te maken, dit vakkundig aan te leggen en te onderhouden.

Haal het voorjaar in huis

Behalve die schitterende orchideeën (echte bloeiende designplanten) zijn er veel meer sfeermakers voor binnen. Kies uit de kleurrijke vroege primula’s met hun vrolijk getinte bloemen. Zet ze in groepjes in bakken bij elkaar. Een tip: niet op de bloemen of het blad gieten, alleen op de potgrond, dan blijven ze het mooist. En wilt u meer mooi groen blad zien (groen is prachtig in huis) kies dan uit al die leuke kleine Peperomia’s (er zijn tientallen soorten) en combineer naar hartelust.

Ook heel mooi is een kerstroos (eigenlijk nieskruid) met groene bloemen (Helleborus ‘Green Corsican’) die best eerst een tijdje binnen kan bloeien voor u hem buiten in de tuin plant. Ook bloeiende krokussen en blauwe druifjes in potjes kunt u gerust in huis zetten. Hetzelfde geldt voor zachtgeurende narcisjes met hun deemoedig geknikte kopjes. Wie zegt dat die altijd buiten in de tuin of op het balkon moeten staan? Niemand toch! Het is juist leuk om ze een tijdje vlakbij te hebben. Vergeet ook niet dat allerlei takken van vroegbloeiende heesters het nu prachtig kunnen doen op de vaas.

De hovenier expert heeft diverse soorten voor u. En ook qua vazen is er volop verrassend nieuwe keus. Heel mooi gevormde en gedecoreerde keramiekvazen bijvoorbeeld, warm gekleurd glas en mooie, heel aparte modellen die een schikking extra bijzonder kunnen maken. Natuurlijk is een gezellig, warm lichtje nog steeds welkom. Waxkaarsen in rustiek gedecoreerd glas geven februari extra veel glans. En nog nieuwe kussens nodig? De hovenier expert heeft de nieuwste tinten en modellen, warm of fris en vrolijk als het voorjaar dat eraan komt!