Hier is een checklist heeft van alles wat u aandacht besteden moet aan wanneer u winkel voor een set van dartpijlen.

De supermarkt of de IKEA zijn niet goede plaatsen voor het kopen van dartpijlen. Sommige van deze faciliteiten verkopen darts (stalen en zachte) nu en dan, vaak gecombineerd met dartborden. Dit spul is in 99 procent van alle gevallen enkel ronduit nutteloos. Als het zacht is dan vaak de dartborden hebben rare afmetingen en slechte kwaliteit (segmenten vaak zal breken met geen vervanging beschikbaar). Als het staal dan de dartborden vaak zijn planken papier welke alleen laatste voor een paar Darten. Het Darten geleverd met deze pakketten zijn de goedkoopste dingen mogelijk, en in dit geval goedkoop betekent lage prijs, niet dat het betekent waardeloos.
Vind een online dartwinkel die is gespecialiseerd in dartartikellen. Als u niet kunt die een winkel vinden en kijk dan voor een visser, jacht of wapen winkel. Soms daartussen dart spullen verkopen (ten minste in Europa), en als ze hebben een bord waar u kunt proberen hun Darten, dan bent u in het bedrijfsleven. Pubs en bars waar darts wordt gespeeld zijn ook mogelijke plaatsen om te kopen van dartpijlen.

Neem genoeg tijd om te proberen verschillende darts. Je moet ten minste 1 uur voor het uitproberen van verschillende vormen/gewichten besteden. Als de winkel u deze kans niet geven dan is het niet een goede winkel.

Wanneer proberen de pijlen niet oordelen naar wat u met hen raken. Alleen beoordelen door hoe de dart is gevoel. Dit is belangrijk omdat wanneer u nieuwe darts probeert is het zeer waarschijnlijk dat je meer geconcentreerd en zorgvuldig dan gebruikelijk bent. Dit zal resulteren in betere hits, maar het is niet omdat de dart zo goed is.

Wanneer u probeert verschillende Darten dan eerst proberen een paar van Darten en maak een eerste preselectie. Probeer bijvoorbeeld nieuwe soorten dartborden die er veelbelovend uitzien. Vergeet niet om te proberen Darten die kijken heel vreemd voor u of vormen verschillend van degene die je gewend bent! Afbreuk is niet het beste wanneer je winkelen voor een nieuwe reeks van Darten, misschien vindt u de perfecte set waar je niet zou hebben verwacht. Men dat u hebt gefilterd uit ongeveer 4 “kandidaten” u moet gaan op het verdere onderzoek van hen, de helft van hen uit te filteren. Dan heb je 2 setjes om te beslissen welke een te kopen (dit zal waarschijnlijk de zelfde dart in twee aangrenzende gewichten kunnen zijn).

Als je niet zeker welke set te kopen dan kopen geen van hen, niet beide. Als u het onaangenaam om te vertellen van de winkelier die u zal niet iets kopen nadat hij geduldig u bij uw 2-uur durende sessie in de winkel geholpen, koop dan een paar schachten of vluchten u toch vroeg of laat moet. Ik ben niet degene die suggereert om rond gek in de winkel proberen allerlei Darten alleen om ze te kopen later via postorder waar ze 5 procent goedkoper zijn. Ik denk niet dat dit eerlijk is. Op lange termijn zal dit alleen doden uw ronde-de-HoekKader dart-winkel die zal u meer pijn wanneer u ontdekken dat u uit assen eergisteren dat beslissende competitiewedstrijd van het seizoen.

Wanneer proberen Darten Breng uw gebruikelijke vluchten en assen met u en proberen met uw normale setup. Als dit uw eerste instellen dan gebruik middelste lengte schachten en standaard vluchten (dit combo is meestal de standaard levering in het vak van elke set).

Nooit kopen een dart alleen omdat het er zo goed uitziet. Nooit kopen een dart die u nog niet eerder geprobeerd. Dit is de sterkste punt tegen het kopen van Darten per postorder. Natuurlijk, als u wanhopig dit één van je teamgenoot wilt had u dat talrijke 180s met de laatste nacht, toen postorder oke is. Maar beschouw punt 2. hier.

Zodra u hebt onderzoeken gekozen een reeks de draden voor compatibiliteit met de standaard assen en tips.

Controleren of de dartpijl van uw gekozen set al hetzelfde gewicht! Dit is zeer belangrijk! Een goede winkel moet worden uitgerust met scails. Darten moet binnen 2/10 voor een gram. Bijvoorbeeld is een set met 22.1 gr, 22,2 gr en 22.3 gr acceptabel voor een “22 gram” set. Een set met 21,8, 22,0 en 22.2 is niet. U moet dit selectie vakje voor elke verzameling die u koopt, ongeacht hoe duur het is. Sommige van de bekende bedrijven geven u een garantie dat de pijlen binnen een bepaald gewicht bereik (Unicorn voor aanleg garanties binnen een derde van een procent), maar dit zijn betekent niet dat de set is eigenlijk binnen dat bereik! De garantie alleen zegt dat de pijlen worden vervangen wanneer u een gewicht bereik buiten de garantie ontdekken.

Geld mag geen argument. Koop wat bij u past, is niet wat duur. Duur betekent niet noodzakelijkerwijs beter (slechts uitzondering roerende tip Darten voor stalen tip is). Als je als dat €10 set kopen. Als de €100 set dat voelt het beste is, dan krijgen als je portemonnee toelaat.

Wanneer u op zoek naar uw eerste dartboard een bristle-board kopen. Fabrikant maakt eigenlijk niet uit voor uw eerste board. “Bristle Board” is de sleutel zin. Je eerste bristle-board begeleidt u in ieder geval bij het eerste jaar van het beoefenen van de dart. Of u met een mooie dart cabinet combineren of plaatst u deze op de keuken deur is aan jou, maar je moet kijken voor een krijt-bestuur van welke aard ook. Zolang het is een bristle-board is er geen probleem krijgen via postorder.